lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

GDZIE KUPIĆ? - WSZYSTKO ZWIĄZANE Z MODĄ
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: GDZIE KUPIĆ? - WSZYSTKO ZWIĄZANE Z MODĄ

GDZIE KUPIĆ? - WSZYSTKO ZWIĄZANE Z MODĄ 6 lata, 7 mies. temu #4309

• joko
  • Wkręcony
zajmuje sie robieniem bizuteri ale mam pewien problem nigdzie nie moge dostac uszek do kolczylow czy wiecie gdzie mozna kupic cos takiego?ale nie chodzi mi o srebne ale wykonane z jakiegos takiego metalu.Zgory dziekiz a pomoc

jako, że temat nie stwarza pola do dyskusji ulega on małej modyfikacji. a mianowicie: tutaj można zapytać gdzie kupić? wszystko- od bielizny przez biżuterie aż do ubraą oraz butów. ważne, żeby było związane z modą. można zapytać gdzie kupić czarną opaskę w zielone groszki. użytkowniczek chodzących po sklepach jest sporo więc dzięki współpracy możemy sobie pomóc- magdolec

6 lata, 7 mies. temu #37817

• magdolec
zależy gdzie mieszkasz. w centrach handlowych są dwa popularne sklepy z biżuterią. każdą: plastik, materiał, srebro [bardziej metal]. są to: Alexi Androtti oraz Bijou Brigitte. możliwe, że tam można dostać, ale tez polecam zagadać ze sprzedawcą. może znajdzie, poradzi gdzie dostać etc. poza tym szukaj w pasmanteriach, w dobrej na pewno znajdziesz to czego szukasz.

6 lata, 7 mies. temu #37818

• multi
  • Wkręcony
można poszukać w zwykłych pasmanteriach, wydaje mi się że w Biju nie ma. oczywiście do wyboru takich rzeczy masz też na allegro. można kupić większą ilość i mieć na długi czas i będzie to nawet opłacalne.

6 lata, 6 mies. temu #37819

Ciekawe rzeczy można wynaleź na tzw. pchlim targu, czyli od "wystawkowiczów". Ostatnio wynalazłam dość oryginalny pasek z ciekawą a wręcz szokującą klamrą. Dziewczyny w pracy pytały się gdzie to mogą kupić a gdy powiedziałam że pasek był tylko jeden to były rozczrowane. A więc drogie Panie jeśli cenicie sobie oryginalność to odwiedzajcie PCHLI TARG. A tak na marginesie to jestem kolekcjonerką ciekawych niebieskich butelek.

6 lata, 6 mies. temu #37820

• toonice3
  • Świeżaczek
Gdzie w Warszawie rajstopy firmy MP lub podróbki?
tylko nie chodzi mi o te w rozmiarach dziecięcych tylko w damskich.
wyglądają tak jak na tej stronie
://www.karfunkelstein.de/catalog/index.php?cPath=39_41

6 lata temu #37821

na allegro mozna to kupic, jak rowniez inne zapiecia czy koraliki
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.63 sekundy
You are here: Home | Forum