lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

ŻAKIETY
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: ŻAKIETY

ŻAKIETY 6 lata, 7 mies. temu #4072

• lola_20
Uwazam ze hitem tego roku sa zakiety(krotkie, dobrze dopasowane) Szczegolnie widoczne byly juz wiosna. Mysle, ze jest on doskonalym dodatkiem do jeansow jak i do spodni na kancik, spodniczki czy sukienki. Super sprawa Osobiscie bardzo podobaja mi sie biale...

6 lata, 7 mies. temu #37135

własnie ostatnio kupiłam sobie taki żakiecik w reserved..chciałam cos bardziej elegatszego..i bardzo sobie go chwalę..dopasowany jak najbardziej i tylko wtedy switnie wyglądaja!!! według mnie takie żakieciki są do wszystkiego , do dzinsów jak i do eleganckich spodni..ja preferuję beże..

6 lata, 7 mies. temu #37136

• Kaikiii
Również sprawiłam sobie żakiecik;) ale w bardziej odważnym kolorku. Jest on różowy ale raczej stonowany wpdający w bzy... Oczywiscie tegorocznym hitem są żakieciki i płaszczyki sztruksowe. Żakiet jest na prawdę bardzo poreczny...szczególnie że sztruks pasuje prawie do wszystkiego.

6 lata, 7 mies. temu #37137

• Anja_ula
  • Świeżaczek
  • Tralalala :) lubie spiewac choc nie umiem :DDDDD
Hm... rzeczywiscie cos w nich jest maja w sobie tyle wdzieku <lol> ale seryjnie sa hitem tej wiosny i lata jak kto woli ;p ja chce sobie sprawic pistacjowy w kwiaty uwazam, ze jest to niezle posuniecie z mojej strony :DDDD
MiłośŚ to coś, co zalewa Cię całego i trwa wiecznie ....

6 lata, 6 mies. temu #37138

• Manitha
Ja sobie kupiłam żakiecik jeansowy, bo doszłam do wniosku, że kupując sztruksowy pewnie za rok nie będę go już nosiła, bo wyjdzie z mody. Poza tym pół mojej uczelni nosiło już różowe zakieciki z kwaitkiem na klapie bądź bez..A jeans...to jeans...myślę jeszcze żeby kupić sobie jakiś z cienkiego materiału, ale te co widziałam są w takie wielkie kawiaty a ja chyba nie lubię aż tak zwracać na siebie uwagi strojem

6 lata, 5 mies. temu #37139

• magdolec
cóż o mało nie przeoczyłabym tak istotnego dla mnie tematu;) bo po prostu żakiety kocham. o ile dobrze pamiętam mam sześć. wszystkie są z miękkich materiałów, nie toleruje [taki mam gust] jeansu [tu wolę kurteczki] i satyny. dwa są lniane, ale ubolewam, że ten materiał niestety brzydko się gniecie. kolory pasujące do mnie i moje ulubione: pudrowy róż, oliwkowa zieleą, czekoladowy brąz, jeden chyba czarny... generalnie uważam, że żakiet dodaje elegancji nawet zwykłemu strojowi chociaż ja noszę je na codzieą, najchętniej do ulubionych jeansów.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.54 sekundy
You are here: Home | Forum