lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

w czym sie dobrze czujesz ..?
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: w czym sie dobrze czujesz ..?

w czym sie dobrze czujesz ..? 6 lata, 8 mies. temu #2689

Pomyslalam ze mozemy opowiedziec , w czym sie dobrze czujemy ? bo ja np uwielbiam nosic ciemne podkreslajace sylwetke ubranka = ] tzn nie musza byc ciemne .. a zreszta to od dnia zalezy = ) hehe niewazne zreszta o mnie ... opowiadajcie !! xx pozdrofioncka xx mlodaSS

6 lata, 8 mies. temu #32734

• magdolec
szczerze. jestem dość monotematyczna. idealnie czuję się, nie mam zamiaru tego zmieniać, w jeansach. lato, zima, nie ma znaczenia, wszystkie inne zakupy koączyły się fiaskiem i spodnie lądowały w szafie. jeśli chodzi o góre to tu jestem bardziej otwarta. przeważnie bluzka (satynowa, koronkowa, ale częściej klasyczna z nadrukiem) plus delikatny sweterek w kolorach pudrowy róż, czerą, czekolada. bluzy zakładam rzadko, zazwyczaj na jakieś sportowe okazje lub po domu. dwa dresy także posiadam;] niewiele osób mnie w nich widziało, taki 'elegancki' strój domowy. w sukienkach czuję się dość swobodnie choć wolę nie eksperymentować. za to spódnice odpadają, mam kilkanaście, ale w żadnej nie chodzę, ładne do powieszenia w szafie;] poza tym dobrze czuję się w podkoszulkach bieliźnianych oraz bokserkach. czasem 'przemycam' je do stroju codziennego.

6 lata, 8 mies. temu #32735

• ewik
  • Szarak
Ja preferuje stroje podobne do poprzedniczki.. rowniez stawiam na jeansy. Praktyczne i wygodne,.. i prawie zawsze odpowiednie. Do tego jakas bluzeczka lub swetrek. Buty z tych "bardziej kobiecych" . Czasem jakas sukienka.

6 lata, 8 mies. temu #32736

• Kaikiii
Hehe chyba sobie zrobię :Kopiuj wklej postu Magdolec... Właściwie to ubieram sie identycznie...Nawet sama sobie latam w bokserkach-męskich:), bo są wygodne... Ostatnio troszkę zmieniłam swój styl z sportowego na bardziej kobiecy... Hehe 20 na karku robi swoje...
Co do bluzeczek preferuje takie z koronką, chociaż jestem bardzo wybredna;) Spodnie?- Nieśmiertelne jeansy w każdej odmianie, no czasem wskakuje w coś jeanso-podobnego. Do tego ciuszki na siłownie i na trening. Moim ulubionym kolorem jest czerą i besh;) i to przeważnie w tych odcieniach sie ubieram... Wybieram ubranka tak by: były ładne, niebanalne a przede wszystkim mam sie w nich czuć jak we własnej skórze i dobrze wyglądać.

6 lata, 8 mies. temu #32737

• snoopy
  • Świeżaczek
Ja tak jak wy i dużo dużo dziewczyn lubię jeansy... ale nie tylko. Często też chodze w króciutkich spódniczkach bo sie w nich także dobrze czuje (chociaż jestem chyba jedna z niewielu). Co do bluzeczek to różnie bywa na wieczory bardzo mi się podobaja z satyny bo fajnie wyglądają. A tak ogólnie to raczej nie moge powiedziec bo na kążdą okazje trzeba się odpowiedznio, inaczej ubrać. Ale przede wszystkim tak aby się w tym co się założy dobrze czuć.

6 lata, 8 mies. temu #32738

• rewela
  • Wkręcony
  • Kto mnie zna ten wie... :)
pewnie moja wypowiedz nie bedzie sie bardzo różniła od moich poprzedniczek bo jedna bardzo duzo dziewczyn czuje się dobrz w spodniach typu JEANS. Ja także należę do nich. Na górę to do wyboru do koloru- zależy od okazji. Na codzien lubię założyć zwykłą bluzaczkę, w której czuję się wygodznie a wieczorkiem jakiś topik- uwielbiam takie z atłasu i z jakimis błyskotkami.... Jestem miłośniczką butów i torebek i mogłabym i ch miec tysiące..... Mmmm ale coż, tak nie bedzie, chociażi tak nazbierała się ich dość spora kolekcja. Mam nadzieję, że z czasem się jeszcze powiększy ale nie mowie tylko o butach i torebkach bo na ogół lubie dobrze wygladać.
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.51 sekundy
You are here: Home | Forum