lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

CHCĘ WYGLĄDAĆ MODNIE, czyli w co się ubrać - PORADY, itp.
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: CHCĘ WYGLĄDAĆ MODNIE, czyli w co się ubrać - PORADY, itp.

CHCĘ WYGLĄDAĆ MODNIE, czyli w co się ubrać - PORADY, itp. 6 lata, 9 mies. temu #2138

Może wy mi pomożecie
Chcę jakoś wyglądać CooL i zawsze pomysłowo. Lubię wyróżniać sie z tłumu i zabłysnąć

6 lata, 9 mies. temu #26399

• magdolec
cóż, ubieranie sie modnie to nie lada sztuka wymagająca nie małych pieniędzy. trendy zmieniają się jak w kalejdoskopie. mamy kolekcje na każdą porę roku, na każdą okazję. pamietaj, że idąc zgodnie z modą trzeba uważać, wszak ubranie a przebranie to różnica. szukając czegoś o obowiązujących trendach warto sięgnąć do prasy. ja opiszę w skrócie: w obecnym sezonie wiosna- lato stawiamy na styl hippie, safari, inspiracje Grecją, Bałkanami, patchwork, styl marynarski. wracają spódniaca w kształcie A oraz trencz. z kolorów warto zainteresować się żywymi cytrusami, morskim, khaki. obecna jest także nieśmietelna biel i czerą. jak widzisz przekrój jest ogromny. pamiętaj też, że nie liczy się tylko to 'co' nosimy ale także 'jak' to nosimy. ma być zgodnie z twoim gustem, wygodą. owszem, czasem warto się przemóc i zamienić jeansy na spódnicę ale nic na siłę. próby to podstawa. piszesz, że lubisz błyszczeć. 'imprezowy' brokat odpada a modna jest satyna. materiał szlachetny, szykowny i błyszczący. udaj się na rajd po sklepach i puść wodze fantazji. jak coś to pytaj, chętnie udzielę rad;]

6 lata, 9 mies. temu #26400

• Margot
  • Wkręcony
Hmm..szczerz enie czuje sie żebym była modnisią ale zawsze chce się wyróżnić Czym kolwiek najbardziej działaja dodatki >>to w nich tkwi to COć! ciekawy kolczyk branzoleta i nagle WOW mozesz np wymieszać style do eleganckiej koszuli założyć dżinsy i postawić kołnierz ładny wisiorek i pewne spojrzenie:D Kiedy TY myslisz że jestes cool wtedy otoczenie tez tak mysli ! naprawde działa jak cholera!! Oczywiście nei można nadziabac trzeba wszystko układac ze smakiem zeby nie było że zakładasz kratke i paski albo groszki i kwiatki ni można wyglądac jak Kura! ..takze zrób przegląd szafy wywal zaduże za szerokie rzeczy i po eksperymentuj troche <idz do lumpeksu!> ekstrawagancji i pewności w siebie!

6 lata, 9 mies. temu #26401

• marika
  • Świeżaczek
jesli chodzi o orginalnosc zawsze upoluje cos w tzw"ciucholandach"ceny sa nie duze a zawsze mozna cos pozmieniac,doszyc i jest cool.Zawsze jestem jakos orginalnie ubrana tylko wiecej wyobrazni i napewno cos wymyslisz:)
misia

6 lata, 9 mies. temu #26402

• magdolec
Margot ma rację. jak mogłam zapomnieć o dodatkach;] w każdym razie nie musisz się ograniczać do wspomnianych kolczyków czy branzolet. bardziej widoczne są paski i broszki. możesz postawić na ekstrawagancje. jeśli strój jest sonowany postaw na np. nieco kiczowaty, kolorowy pasek lub przeciwnie: zwiariowany strój przełam eleganckim paskiem. tak samo z broszkami. jest sporo materiałów oraz wzorów. eksperymentuj;]

6 lata, 9 mies. temu #26403

• vivaMonica
No cóz moim zdaniem trzeba znaleść swój styl, wtedy będziesz wybierała i ciuchy i dodatki takie, które dio ciebie pasują
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.51 sekundy
You are here: Home | Forum