lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

CO NA BASEN, A CO NA PLAŻĘ?
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: CO NA BASEN, A CO NA PLAŻĘ?

CO NA BASEN, A CO NA PLAŻĘ? 6 lata, 11 mies. temu #1445

Hej dziewczyny/chłopaki ) Od nowego tygodnia zapisuje się na pływalnie i postaram się chodzić na nią regularnie no chyba że czasem szkoła bedzie zawadzać :| No ale mniejsza z tym:P Będę cghodziła jakoś tak 3x w tygodniu iii.....nie wiem jaki strój najlepiej wybrać! Mam swój taki fajny bikini jest suuper bardzo mi się podoba staniczek wiązany na szyjce i majteczki takie niziutkie....miodzio:D niebieski, kolorowy taki:P Tylko ze....nie wiem czy mi się nie zniszczy i będe ;( wtedy! A chyba nie ejstem pzy kasie żeby kupować nowy strój bo to jakieś 50 zł na bank pójdzie...hmm....doradźcie :*

6 lata, 11 mies. temu #23645

• aisha
  • Szarak
Ja bym polecała strój sportowy, a nie bikini. Nie ma wtedy problemu, że coś się zsunie, odwiąże, niewytrzyma. Pełan swoboda ruchów. Woda chlorowana niestety niszczy materiał, zmniejsza jego wytrzymałość, odbarwia kolory. Kostiumy pływacie są wytrzymalsze od tych zwykłych plażowych. Pomyśl. Zainwestujesz teraz w kostium do pływania to nie bedziesz kupowała nowego bikini na lato, bo to zapewne zniszczyło by się na pływalni.
Damn I feel so good because I'm so bad :]

6 lata, 11 mies. temu #23646

• Gumis
  • Przyspawany
  • Dosc wysoki, ladnooki i do tego baby na mnie leca ;P XD
aisha napisał:
Ja bym polecała strój sportowy, a nie bikini. Nie ma wtedy problemu, że coś się zsunie, odwiąże, niewytrzyma. Pełan swoboda ruchów.

No nie badz taka i pomysl tez o biedych facetach czatujacych na plywalniach ;] Chodzi sie tam nie tylko po to, zeby sobie poplywac, ale tez by poogladac wlasnie piekne ksztaltne kobiety, ktorym czasem zsunie sie stanik, rozwiaze Bierz bikini i daj nam troche radosci

6 lata, 11 mies. temu #23647

No nie badz taka i pomysl tez o biedych facetach czatujacych na plywalniach ;] Chodzi sie tam nie tylko po to, zeby sobie poplywac, ale tez by poogladac wlasnie piekne ksztaltne kobiety, ktorym czasem zsunie sie stanik, rozwiaze Bierz bikini i daj nam troche radosci [/quote]

Hehehehe ) już pare razy mi się tak zdarzyło że staniczek się zsunął z tego co nie miał i nie wiem czy ktoś to widział czy nie :] a jeśli tak to.....miał na co popatrzeć )) wydaje mi sie jednak ze zainwestuje w nowy strój na basenik ale sportowy bo chyba takich nie lubie bankowo kupie dwuczęściowy ale dokładnie jaki to okaże się w sklepie JUPI od nowego tygodnia na pływcie ))))))

6 lata, 11 mies. temu #23648

• Kaikiii
Ja także polecam strój sportowy tak jak Aisha. Jeśli chcesz pływać sobie spokojnie bez ciągłego poprawiania sie. Ja mam strój bikini, ale na pływalnie zdecydowanie chętniej zakładam jednoczęściowy. Mogę skakać do wody i pływać sobie spokojniutko:) A jeśli chodzi Gumisiu o wasze męskie niezaspokojone żądze:] nie sądzisz, że w jednoczęściowym gładkim stroju sylwetka prezentuje sie bardzo sexownie:) szczególnie jak woda jest zimna a piersi jedrnieją:D a bikini to sobie w lecie pooglądasz:)

6 lata, 11 mies. temu #23649

• Margot
  • Wkręcony
Hmm co do basenów itp.. Mam małe doświadczenie..Z całą moją klasa tzn dziewczyny chodizmy od września na basen..zajęcia w raMACH W-F nO I NA WSZYTKIE 26 TYLKO DWIE <W TYM JA> MAJĄ STR“J SPORTOWY=JEDNOCZŠSCIOWY..Bikini plus basen to nie bardzo pasuje, póżniej ciągle sie dziewuchy poprawiają a to stanik zlatuje>>ile razy juz się zdarzyło albo gatki>>niektórym się rozciągają!! Lepiej kupić strój jednoczęsciowy wygodny nie masz zmartwieą, i pasuje , a bikini zostaw na plaże...
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.51 sekundy
You are here: Home | Forum