lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

BIELIZNA - skarpetki
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: BIELIZNA - skarpetki

BIELIZNA - skarpetki 6 lata, 11 mies. temu #1314

• fanuska
  • Tubylec
  • I`m not a number. I`m a FREE MAN!
Jest temat o butach, wiec powinien być i o skarpetkach. Niektórzy mają na ich punkcie prawdziwego bzika. Ja nie należę do tych osób, ale moje skarpetki to powazna sprawa. Mam ich na prawdę dużo - w każdym fasonie, kolorze i wzorze. Od białych, czarnych, po soczysto zielone, czerwone i...rozowe Do pół lydki, do adidasów, normalne. Frotowe, cieniutkie. W paski, w inne wzorki. Ale chodzę w kilku uluionych parach. Są to skarpety do poł łyski. Dobre na wf - fajnie podkreslają mięsnie. Dobre również do glanów. Kilka razy zdarzyło mi się, że miałam obtartą łydke od glanów. A w długich skarpetach to sie nie zdarza. :]

A jak z waszymi skarpetkami? :]

klasyczne skarpetki, ale również podkolanówki i stopki.
Lepiej zużywaŚ się, niż rdzewieŚ.
Denis Diderot

6 lata, 11 mies. temu #22603

Nie zwracam szczególnej uwagi na moje skarpetki, te, które kupuję, są zwykle białe lub beżowe – choć mam i parę w zwierzaki, w paski, a nawet w cętki Nie lubię za bardzo skarpetek do połowy łydki, szczególnie takich, które ją uciskają, bo potem mam po nich okropne, bolące odciski na skórze. Inaczej sprawa ma się z rajstopami, miałam – a właściwie nadal mam, ale póki co leżą w szafce i się kurzą - kiedyś wiele wzorzastych – czerwone, pomaraączowe, w paski, w cętki, plamki, a nawet w koła zębate...Zrezygnowałam z ich noszenia, bo stwierdziłam, że jednak nie jestem na tyle odważna, żeby je zakładać – może kiedyś jeszcze do nich wrócę, ale na pewno nie teraz.

6 lata, 11 mies. temu #22604

• magdolec
ja tak jak maniaczka nie zwracam uwagi na skarpetki... kompletnie pomijany przeze mnie element garderoby... wyjście po ich kupno należy do najmniej interesujących, wzbraniam się jak mogę... mam 2typy: podkolanówki oraz stopki... najbardziej przyzwyczajona jestem do tych drugich bo są praktyczne, niewidoczne, wygodne... kolory też 2: białe oraz czarne czyli uniwersalne... mam też kilka par bardziej 'odjazdowych' ale są to prezenty od moich kumpeli np. w kolorowe paski z palcami albo skarpetki różowe! z naszytymi głowami... prosiaków! tak, to wymysł mojej szalonej kumpeli, według niej są super;)
co do rajstop to jeszcze bardziej odległy dla mnie temat bo po prostu ich nie noszę... mam 3pary na oficjalne okazje jak jakiś bal, wyjście do teatru... wtedy nawet sięgam po spódnicę... ale 99% roku chodzę w jeansach więc po co pod spód mi rajstopy? w zimie może i są przydatne ale w lecie kompletnie odpadają...
pzr

6 lata, 11 mies. temu #22605

• **Dj_Diablica**
  • Tubylec
  • Mam na imie Agnieszka i mam 16 lat =) Nie będe pisaŚ tutaj nic o sobie bo tak naprawdę jak mnie troszke poznacie to sami ocenicia jaka jestem =] Jedni mogą mnie polubiŚ,a inni nie.Pozdrawiam :* :P
Witam =]

Powiem szczerze,że tak jak moge poprzedniczki nie zwracam uwagi na tą cześć garderoby =] Są one najcześciej niewidoczne i nie trzeba zabardzo głowić sie jakie założyć.
Ja nosze tylko zwykłe białe. Jakoś ten kolor najbardziej mi odpowiada.
<br>
<I>...^Życie jest piękne,gdy się żyŚ umie^...</I>

6 lata, 11 mies. temu #22606

• Kaikiii
A ja lubie kupywać sobie jakieś fajne skarpety:) Mam takie w których każdy paluch jest z osobna;) trochę dużo roboty z ubieraniem ale są ciekawe. Lubie też zaglądac na stoiska z dzieciecymi skarpetami, wiadomo że teraz dzieciom takie nogi rosną ze niektóre na mnie pasują;D W mojej szuladzie znajdują sie różniaste skarpety. Pod wzgledem barw można stworzyć palete. Chociaż raczej wybieram te pastelowe kolory. Niby tej czesci garderoby nie widać ale jeśli idzie się do kogoś to chodzi sie u niego w skapetach, więc ładne wdzianko na stopy też ię przydaje:)

6 lata, 11 mies. temu #22607

• Margot
  • Wkręcony
U mnei roznie t bywa , lubie kupowac skarpetki al enie mam jakiegos szalenczego szalu na to..Czasem kiedy juz jest posucha i mam nie wypierze Czaasem mam dwie rozne np. granatow i niebieskie <wiemy ze to innekolory!!> Bo w koncu kto powiedzial ze mam ychodzic w dwoch takich samych??
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.59 sekundy
You are here: Home | Forum