lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

co ostanio upolowłaś?
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: co ostanio upolowłaś?

co ostanio upolowłaś? 4 lata, 4 mies. temu #13028

• ;]
  • Zakorzeniony
  • \'non compos mentis\', że tak to ujmę... ;D
tak jak w temacie, pochwalcie się nowymi zdobyczami zakupowymi

to ja zacznę, ostatnio moim łupem padły ciemnoszare szwedy, takie elegankie na kancik, czarne rurki, śliwkowe bolerko [takie tylko na rece, żadne wiązane, czy coś w tym stylu] i filetowe szpilki, a raczej czółenka na obcasie słupkowym. w śride znwou ruszam na podbój jakijś galerii .
/nie jestem tu sam[a]
jestem x2
między nami wisi t-a-j-e-m-n-i-c-a/

4 lata, 4 mies. temu #104366

Ja upolowałam eleganckie buty jesienne na niewysokim obcasie, kolor czarny
Dodatkowo chyba w czwartek mama kupiła mi kurtkę jesienno-zimową, zebym mogła zabrać na studia. Kurtka ma kolor zgniłej zieleni, na podszewce, sięga za tyłek, żeby mi było w dupke ciepło Jeszcze mam zamiar kupić sobie jakieś kozaczki, tzn bardziej podobne do oficerówek. Takie sliczne widziałam ;( ale nie moge ich kupic bo kosztują ponad 300zł a szkoda mi tyle kasy wydawać, bo to tyle co opłata miesięczna za stancje Ale jeszcze poszukam
"Walczcie tak długo, aż wyrośniecie na dojrzałych mężczyzn..."

4 lata, 4 mies. temu #104367

• annaoj
  • Moderator
Ja upolowałam ssuuuper czerwoną torebkę elegancką, ale jak założę jakieś takie buty niesportowe to też będzie fajnie wyglądać. Mam teraz zamiar kupić czerwone półbty, choć pogoda wskazuje, że może zaniedługo nie będą mi potrzebne to na wiosnę się przydadzą.
Teraz poluję na muszkieterki - kozaczki...podobają mi się i mam zamair kupić takie na płaskim obcasiku i takie eleganckie na obcasie ;o)

4 lata, 4 mies. temu #104368

• olivia
  • Przyspawany
No to i ja się pochwalę jak i Wy już się tak chwalicie
*czarne rurki, są rewelacyjne, bo na maxa wyszczuplają nogi i pasują prawie do każdej bluzki, którą mam, sama jestem w szoku
*długi srebrno-popielaty sweter przewiązywany w pasie sznurkiem (? nie wiem jak to nazwać ), kupiłam, bo pasuje mi do tych czarnych rurek, ale okazało się, że do innych spodni też.
*no i wysępioną kurtkę jesienną czarną (musiałam Majkiego 15 minut w sklepie błagać) .. jak ją tylko zobaczyłam to dostałam olśnienia. Ma wojskowy krój, długość do połowy tyłka, przewiązywana w pasie, z złotymi guzikami i co najważniejsze stójkowy kołnierz Już 3 osoby się pytały skąd mam taką superaśną kurtkę więc chyba rzeczywiście jest fajna

4 lata, 4 mies. temu #104369

Upolowałam dziś spodnie czarne a'la rurki, nie nie są aż tak zwęzane, zeby były obcisłe w kostkach;-) Do rurek jakoś się nie mogę nadal przekonać.

No i wypatrzyłam super sweterek, który rewelacyjnie by wyglądał z tymi spodniami, ale jest drogi, a ja nie mam kasy ehhhhhh

4 lata, 4 mies. temu #104370

• ;]
  • Zakorzeniony
  • \'non compos mentis\', że tak to ujmę... ;D
nie wytrzymałam i kupiłam sobie wczoraj na allegro czerwoną kiecke ;p a miałam dziś się wybrać po taki krótki płaszczyk, a środków finansowych brak ;/ aparat na zęby zrujnował mój budżet ;/
/nie jestem tu sam[a]
jestem x2
między nami wisi t-a-j-e-m-n-i-c-a/
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.52 sekundy
You are here: Home | Forum