lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

W czym czujecie się sexy?
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: W czym czujecie się sexy?

W czym czujecie się sexy? 4 lata, 6 mies. temu #12812

• A.
  • Zakorzeniony
Siostra mnie zainspirowała do tego tematu

Ponoć dla facetów bardzo seksowna jest kobieta w męskich bokserkach,albo koszuli.Wydaje mi się,że coś w tym jest.Sama uwielbiam chodzić (w domu) albo spać w bokserkach.Bardzo sexy są też pończochy...najlepiej czarne

A w czym Wy czujecie się najbardziej atrakcyjnie?

*mam nadzieję,że to tu pasuje?

4 lata, 6 mies. temu #101306

ja czuje sie sexy w koronkowej bieliźnie,sczzególnie kiedy moje Kochanie na mnie patrzy a tak na codzień to w spódnicy,niekoniecznie krótkiej i bucikach na obcasie.sexy,kobieco i fajnie

4 lata, 6 mies. temu #101307

Ja się czuję sexy w damskich bokserkach i jakiejś bluzeczce obcisłej bez stanika:)
W pończochach podobno wyglądam sexi ale się tak nie czuję.
A na codzien to w fajnej bluzce z dekoltem do fajnych dzinsów i szpilek:)
Albo w spódnicy krótkiej, ale z zabudowaną bluzką:)
I jak mam coś koronkowego:) Kupiłam ostatnio kilka bluzek, które mają wykonczenie koronkowe i czuje sie w nich bardzo atrakcyjnie.

4 lata, 6 mies. temu #101308

• Magda M
  • Moderator
  • McDreamy's Intern
Uwielbiam chodzić w dżinsach biodrówkach , obcisłej bluzce i szpilkach! Czuję się wtedy bardziej kobieco i sexy niż w jakiejś skąpej spódniczce czy sukience! Dużą wage też przywiązuję do bielizny, bo to moim zdaniem podstawa poczucia się sexy, nie tylko przed swoim ukochanym! No i jak juz wspomniałam szpilki, do wszystkiego, są boskie!
..jeśli kochać, to wszystko z siebie dać..

4 lata, 6 mies. temu #101309

• Iskierka*
  • Przyspawany
  • "Bla bla bla" Gigi D'Agostino ;) :)
Ja czuję sie sexy w bluzkach z dekoltem, ale takim, z którego nie wystają piersi tak perfidnie, a jedynie uchyla sie "rąbek tajemnicy" mój chłopak wtedy ma ochote zobaczyć co jest dalej, pod bluzeczką, chociaż widział wiele razy ;p

oprócz tego jakieś fajne buty, najlepiej niezbyt wysokie szpileczki, ważne, żeby stukały ;p
iskrzący błyszczyk do ust i wydłużający tusz do rzęs
rozpuszczone włosy opadające na klatce piersiową, przyciągają wzrok, bo opadają na część ciała znaną i lubianą przez facetów
bielizna (zwłaszcza stanik) w jakimś fajnym kolorze, np. turkus, najlepiej z cekinami lub innymi ozdobami na ramiączkach, też przyciągają spojrzenie

kilka prostych chwytów, a potrafią podnieść temperature, nawet w związkach z długim stażem

4 lata, 6 mies. temu #101310

Hah, ciekawy temat
Nie lubie butów na obcasie, jedynie toleruje swoje sredniej wysokosci czarne szpilki. Chyba u mnie czucie sexy nie zalezy od tego jakie buty załoze;) Nie lubie zbyt obcisłych bluzek, ani takich odkrywających połowe brzucha Ale lubie ubrac spódnice, szczególnie, ze mój chlopak narzeka ze zadko zakładam krótkie spodnice a podobno mam zgrabne nogi. Sexy czuje sie jak chodze w koszulce za tylek i w figach (oczywiscie w domu) A i jeszcze lubie podkreslac swoje niezbyt duze piersi zakladajac srednio luzna bluzke , nie zakladajac do tego stanika. A i lubie jak jeansy obciskaja mi tylek czuje ze mam go wtedy zgrabniejszy i mniejszy I nie malować sie za mocno. Uwazam ze bardziej wygladam pociagajaco kiedy prawie nie jestem wcale umalowana, jedynie mam podkreslone oczy tuszem do rzęs, ewentualnie kreska , niz miałabym sie wymalowac i co chwila sprawdzac czy gdzies sie nie rozmazałam albo cos w tym stylu A zapomniałam jeszcze ze czuje sie baaardzo sexy jak zakładam spodnie jeansowe mojego Dziuba które przy pomocy paska ledwie trzymaja mi sie na biodrach ;)Jak cos sobie przypomne to jeszcze napisze.
"Walczcie tak długo, aż wyrośniecie na dojrzałych mężczyzn..."
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.55 sekundy
You are here: Home | Forum