lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Suknie ślubne, nasze propozycje, inspiracje, upodobania
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: Suknie ślubne, nasze propozycje, inspiracje, upodobania

Suknie ślubne, nasze propozycje, inspiracje, upodobania 4 lata, 7 mies. temu #12457

• Paranoja
  • Przyspawany
  • ..To jest spis myśli moich To jest księga dni moich To jest wyraz uczuć moich To jest obraz bezsilności mojej To jest życie moje.. To jest testament mój.
Chciałam założyć temat o sukniach ślubnych, gdzie każda z nas może wklejać zdjęcia sukien, które nam się podobają, które chętnie założyłybyśmy w ten najpiękniejszy dzień w życiu jakim jest nasz ślub. Oczywiście temat nie służy tylko wklejaniom zdjęć ale również wymienianiem się opiniami, udzielaniem porad, względem tego co nam się podoba lub co jest aktualnie na topie w modzie ślubnej.

Może więc zacznę jako pierwsza mi się marzy suknia prosta ale z klasą, romantyczna ale zarazem również oryginalna czyli krótko mówią idealna ;D ostatnio przeglądając na internecie różne galerie natrafiłam oto na takie cudeńka ;D w moim mniemaniu są po prostu miodzio Nie przepadam natomiast za sukniami w stylu "bombka" choć oczywiście lekko rozkloszowana również mogłaby być

oto moje propozycje:

1) Suknia podoba mi się ze względu na jej oryginalność
Ten obraz jest ukryty dla gości. Zaloguj się lub zarejestruj aby go zobaczyć.

2)

3) wszystko mi się podoba, no może trochę bym górę zmieniła i oczywiście bez tego turbana ;P

4) suknia marzenie

w zasadzie to byłyby na razie takie moje typy gdy wpadnę na coś innego to na pewno zamieszczę

Oczywiście proszę wklejać zdjęcia a nie linki do aukcji!!!-annaoj ;o)
"..W szczelinie pełnej zła dusza ma gna i gna.."

Chwila wahania, los bez litości,
światło z zewnątrz nie obejmie wewnętrznych ciemności.
Zginiesz, spacer po linie w mroku,
potrzebny jest most nad rzeką kłopotów.

4 lata, 7 mies. temu #96570

• pixi
Jesli chodzi o suknie slubne to ciezko jest mi znalesc cos w moim guscie, poniewaz mimo, iz na codzien lubie stroje, mozna powiedziec, wyzywajace (ale bez przesady oczywiscie) to, jesli chodzi o suknie slubne, gustuje w skromnych, nie rzucajacych sie zbytnio w oczy jak np te:
<a href='://www.lisaferrera.pl/images/4233.jpg'>suknia 1</a><br>
<a href='://www.lisaferrera.pl/images/930.jpg'>Suknia 2</a><br>
<a href='://www.lisaferrera.pl/images/GR111.jpg'>Suknia3</a><br>
<a href='://www.lisaferrera.pl/images/7140.jpg'>Suknia 4</a><br>

Jak znajde jeszcze jakies to podam linki
Chce jeszcze dodac, ze jak dla mnie suknia musi byc obowiazkowo biala...Inne kolory nie wchodza w gre:)

4 lata, 7 mies. temu #96571

• Fredka
Co jabędę wklejać skoro Pixi pokazała moje marzenie tzn sunknia na pierwszym zdjęciu. BOSKA jest

Paranoja - z tych, które pokazałaś żadna mi sie nie podoba. A to za sprawą tego, że są tak dziwnie odcinane, niby obcisła suknia a na dole ooooogromna. Tak jakby ktoś się nie potrafił zdecydować czy chce wąską czy szeroką. Ale zauważyłam, że ostatnio są bardzo modne. Ale muszę przyznać, że 'góry' mają śliczne Szczególnie ostatnia Tylko ten dół... Nie, to stanowczo nie dla mnie.

4 lata, 7 mies. temu #96572

• Paranoja
  • Przyspawany
  • ..To jest spis myśli moich To jest księga dni moich To jest wyraz uczuć moich To jest obraz bezsilności mojej To jest życie moje.. To jest testament mój.
rzeczywiście pierwsza i czwarta w sukniach pixi są śliczne a jeśli chodzi o moje propozycje to nie chciałabym bombki ani zbyt obcisłej na dole bo tak mi się wydaje, że źle by się tańczyło ;P
"..W szczelinie pełnej zła dusza ma gna i gna.."

Chwila wahania, los bez litości,
światło z zewnątrz nie obejmie wewnętrznych ciemności.
Zginiesz, spacer po linie w mroku,
potrzebny jest most nad rzeką kłopotów.

4 lata, 7 mies. temu #96573

• Fredka
Też mi się tak wydaje Mnie tylko denerwują takie obcisłe prawie do kolan a na dole masa tiuli. Chociaż kiedyś mi się to bardzo podobało Jak mnie ktoś nauczy wklejać zdjęcia (wiem jestem sierota) to wrzucę coś, w czym wszystkie osoby, które to widziały były zakochane A szczególnie moja mama, która stwierdziła, że mimo iż jest tradycjonalistką, to chętnie by się wystroiła w taką suknię na własny ślub Koleżanka chciała taką uszyć, ale nie miała odpowiedniej krawcowej

Może sama kiedyś w niej wystąpię?

4 lata, 7 mies. temu #96574

• Vlka
  • Przyspawany
Mi się podoba pierwsza i druga suknia, którą pokazała Paranoja. Są według mnie odpowiednie. Jeśli chodzi o suknie ślubną, to jestem za tradycyjną białą. Jakoś nie widze siebie w czerwonej czy innej sukni. Może być ewentualnie beżowa, waniliowa itp Obcisłe suknie mi się nie podobają. Wole typowy gorset z długą, dość szeroką spódnicą (lub coś w tym rodzaju), a nowoczesny wygląd nadawać będą różnego rodzaju dodoatki i ozdoby np. kiedyś widziałam suknię w waniliowym kolorze, która na spódnicy miała piękne atrapy lilii Dolne częsci ich łodyg były haftem na sukni a górna część i sam kwiat były już materiałową atrapą. Piękna suknia
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.56 sekundy
You are here: Home | Forum