lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

BIELIZNA - majtki
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: BIELIZNA - majtki

BIELIZNA - majtki 6 lata, 12 mies. temu #1239

Ostatnio na necie znalazłam informację że stringi wychodzą z mody, podobno większość kobiet przerzuca się z powrotem na figi. Ja osobiście nie wyobrażam sobie życia bez stringów, figi jak dla mnie sa po prostu niewygodne... a jak Wy uważacie?

nie tylko figi czy stringi. także bokserki i babcine gacie. porady i wymiana doświadczeą:)

6 lata, 12 mies. temu #21352

• magdolec
ja tam preferuje babcine gacie;] żartuje oczywiście... cóż, majtki trudna sprawa;] fig nie mam prawie wcale nie wygodnie mi w nich, nie lubie ich 'wyglądu', tak po prostu... stringów mam pokaźną kolekcję ale noszę je w lecie albo pod sukienkę... natomiast na codzieą noszę bokserki... tak, tak, kochane majtki zaczerpnięte od męskich gatek... są bardzo wygodne, nieźle wyglądają, przepadam za nimi... w większości są w wersji krótkiej ale takie typowo męskie też mam, do spania głównie...
pzdr

6 lata, 12 mies. temu #21353

• Margot
  • Wkręcony
Figi tak ale rzadko stringi..esh bardziej rzadko na "specjalne okazjie" Najbardziej lubie gatki takie hmm majtki spodenki ale nie bokserki sa praktyczne i wygodne

6 lata, 12 mies. temu #21354

• magdolec
'majtki spodenki' ciekawie brzmi;] ale wiem o co Ci chodzi... ja też je lubie, noszę jako alternatywę dla bokserek... zapomniałam napisać jeszcze o bardziej eleganckiej bieliźnie... jeśli o to chodzi to mam kilka koronkowych zestawów: kremowe, czerne, krwisto czerwone;] są to głównie prezenty o dziwo od moich znajomych, ja nie wiem skąd u nich takie pomysły;] w tych 'zestawach' niestety głównie pojawiają się figi ale cóż...
pzdr

6 lata, 12 mies. temu #21355

• **Dj_Diablica**
  • Tubylec
  • Mam na imie Agnieszka i mam 16 lat =) Nie będe pisaŚ tutaj nic o sobie bo tak naprawdę jak mnie troszke poznacie to sami ocenicia jaka jestem =] Jedni mogą mnie polubiŚ,a inni nie.Pozdrawiam :* :P
Witam =]

A ja noszę tylko stringi :] Dla mnie są najbardziej wygodne,fajnie wyglądają i ogólnie nie wyobrażam sobie jakbym miała chodzić w innych.
A nie zwracam uwagi na to,że wychodzą z mody bo nie kieruje się tym :] Chodze w tym , w czym lubie,w tym co mi się podoba i w tym co wygodne Wole mieć własny styl
<br>
<I>...^Życie jest piękne,gdy się żyŚ umie^...</I>

6 lata, 12 mies. temu #21356

Ja tak samo jak Dj Diablica naosze tylko stringi!!! Czy lato czy zima! Uwazam ze są bardzo wygodne. teraz kiedy czasami ale naprawde czasami zakładam zwykłe majtki czuje sie w nich źle mam wrazenie ze moja dupa jest 2 razy wieksza:P:P:P Poza tym mysle ze chłopcy zwracaja wieksza uwage na dziewczyny w stringach:D:D:D Ostatnio to zaobserwowałam u moich chłopców w klasie hehe
W MaRzEnIaCh i MiŁoŚcI nie ma rzeczy niemożliwych!
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.59 sekundy
You are here: Home | Forum