lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

SPORTOWE UBRANIA - DRESY, itp.
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: SPORTOWE UBRANIA - DRESY, itp.

SPORTOWE UBRANIA - DRESY, itp. 5 lata temu #11780

• bulinaaa
  • Szarak
  • trudno jest pisaŚ o sobie, jaka jestem? wobec siebie zawsze wporządku! pewna siebie, zdecydowana, spontaniczna, szczera...
Ubierałam się różnie zanim znalazłam swój styl, przerabiałam już wysokie obcasy i krótkie spódniczki, dzinsy , ubieranie na cebulkę, a także eleganckie garsonki, krótkie bluzeczki, a nawet "rozkrok przy kolanie" od jakichś dwóch lat preferuje sportowy styl, dresy bluzy adidasy i w tym czuje się naprawde dobrze, przestałam do tego się malować, zrezygnowałam z tipsów, pasemek, torebek, teraz raczej wole plecak i piłke do kosza, ale w moim środowisku jestem jedyną dziewczyną która preferuje taki styl, czy jest to dziwne?? bo ja raczej dziwnie się nie czuje może nawet oryginalnie, ale zauważyłam ,że dziewczyny dziwnie na mnie reagują, boją się mnie ,schodzą mi z drogi itd. może ktoś mi powie czym to jest spowodowane???
IśŚ za marzeniem, i znowu iśŚ za marzeniem, i tak zawsze ,aż do koąca!!!

5 lata temu #86059

Ja raczej preferuję styl elegancki. Owczem, ubieram się w dresy ale głównie na rower.No muszą być oczywiście obcisłe,do tego uwielbiam bluzy z kapturem.
Każdy ma jakiś tam swój styl w którym czuje się sobą.A wydaje mi się,że to jest najważniejsze żeby poprostu nie ubierać się pod kogoś. Wiadomo,że ludzie oceniają innych po ubiorze. No i chyba trochę prawdy w tym jest... Bowiem, niekiedy patrząc na ubiór człowieka można stwierdzić co lubi,jaki ma charakter.
Bulinaaa, ja myśle że niektore dziewczyny się Ciebie boją bo taki "dresiarski" styl odbierany jest przez nie,jako "bojowy". Ale powinnaś być w związku z tym zadowolona,że postrzegają cię za taką silną osobowość:)
Nic sie nie przejmuj, ludzie są różni o różnych stylach i mentalności. Ubieraj się tak żebyś to Ty się dobrze czuła. Pozdrawiam:)

5 lata temu #86060

• Day
Ja noszę dresy w domu. Zdarza mi się czasem wyskoczyć w dresie na zakupy czy na hamburgera z chłopakiem Ale to zależy też od jego stroju. Oczywiście wszelkie sporty uprawiam w dresach (no prawie wszystkie także trasę z domu do obiektów sportowych i z powrotem, przebywam w dresach

Bardzo wygodny stórj

5 lata temu #86061

• Przyspawany
Ja ogólnie chodzę w jeansach. Ale mam takie swoje spodnie dresowe, które bardzo lubię, ćwiczę sobie w nich, chodzę po domu. Ale ogólnie to nie przepadam za takim stylem.

5 lata temu #86062

• Vlka
  • Przyspawany
bulinaaa może schodzą ci z drogi bo za bardzo się boją ;p Teraz, gdy ktoś słyszy słowo dres, to zapewne ma przed oczami jakiegoś recydywiste, który żyje z mordowania (przepraszam za dosadne słowa...) nie biorąc kompletnie pod uwagę tego, że osoba, która lubi sportowe ciuchy wcale nie jest zbiegiem =Pp Niestety, to wina współczesności. Ja nie mam nic przeciwko takiemu stylowi i chyba nie wystraszyłabym się dziewczyny ubranej w dres Ciuch jak każdy inny. Jeszcze co do dziwnego spoglądania na pannę w ten sposób ubraną-dzisiaj rzadko można zobaczyć dziewczynę tak ubraną, bo praktycznie wszystkie mają jakieś bluzeczki cekinowate, spódnice itp. Owszem są bluzy, ale nie są częścią dresu, tylko kompletnie osobno (tzn. widać, że nie są częścią kompletu ze spodniami)

5 lata temu #86063

Ja też lubię bluzy, szczególnie do gustu przypadły mi ze sklepu House, tam zawsze wypatrze coś dla siebie. Jeśli chodzi o spodenki dresowe, to mam takowe do chodzenia po domku. Własciwie to mój niedawny nabytek. Ale kilka osób, które mnie w nich widziało, mówiło, że fajne spodnie i że ładnie w nich wyglądam:) Tak generalnie nie chodzę w takim stroju po mieście, jedynie po domu albo zabieram je ze sobą na różne wyjazdy.
Bierz życie takim, jakie jest,
I zmieniaj je i ciągle walcz, przed siebie idź.
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.67 sekundy
You are here: Home | Forum