lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

BIELIZNA - bielizna wyszczuplająca
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: BIELIZNA - bielizna wyszczuplająca

BIELIZNA - bielizna wyszczuplająca 5 lata, 2 mies. temu #11311

• Fredka
Szukam i szukam, ale nie mogę znaleść nawet wzmianki o tym A przydałoby się kilka gotowych postów. No nic, liczę na was kochane :*

Mam problem z brzuszkiem i nie mogę się go pozbyć. ćwięta idą więc będzie jeszcze gorzej A sylwester za pasem... Chciałabym, żeby mój brzuszek ładnie się 'chował' pod bluzką czy sukienkną, a nie oświadczał wszem i wobec 'tu jestem'

'Slim'n Lift to rewelacyjna metoda na wspaniały wygląd bez stosowania diet. Sprawi, że będziesz czuła się sexy
w każdej sytuacji i juz nigdy nie będziesz sie borykała
z problemami za małych ubraą'

Co o tym myślicie? Stosowałyście to kiedys? A może jakieś gorsety lub wysokie wyszczuplające majtki? Podzielcie się opiniami na ten temat, wrażeniami. A może jakieś firmy polecicie i ceny od razu

5 lata, 2 mies. temu #83793

• olivia
  • Przyspawany
Ja powiem tak ... na studniówce, na sylwestra i innych imprezach zawsze mam na sobie wyszczuplające rajstopy Naciągam je prawie po same piersi, ( jeśli oczywiście kreacja na to pozwala ) i w ten sposób czuję się bardziej ściśnięta, mniej mi wystaje tu i ówdzie, dzięki temu mam płaski brzuch i zgrabniejsze nogi ... jeśli kupi się rajstopki droższe to można i sobie nawet tyłek podnieść, a dla takich płaskotyłków jak ja to git pomysł No i ja zawsze wkładam takie rajstopki ... kiedyś myślałam o gorsetach, ale jakoś nie bardzo się w nich czuję komfortowo ...

5 lata, 2 mies. temu #83794

• Fredka
Ostatnio spotkałam sie z takimi majtkami z gorsetem. Tzn wzykłe figi lub stringi tyle że koączą się zamiast na biodrach to pod biustem. Ta część gorsetowa jest usztywniona i wyszczupla (majtki też). Chyba w nie zainwestuję

Takie rajstopy z wstawką na tyłeczek są rewelacyjne Wprawdzie ja mam ładniutki kgrąglutki (kiedyś słyszałam, że taki w stylu J.Lo ale mam nadzieję, że mniejszy ), ale super uczucie jest jak unosi do góry Moja mama ma płaski i ma takie same Normalnie nie ta kobieta
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.54 sekundy
You are here: Home | Forum