lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

BIELIZNA - pończochy
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: BIELIZNA - pończochy

BIELIZNA - pończochy 5 lata, 5 mies. temu #10609

• zxcvbnm1
  • Świeżaczek
Hey mam do was pytanko? Nosicie poączochy? Jak tak to jak w nich sie czujecie i czy wrato w nich chodzić. mieliście jakąś przygode z poączochami jak tak to czekam na wasze posty.

5 lata, 5 mies. temu #78540

• Ava
  • Wkręcony
Mam trochę może śmieszne pytanie ale liczę, że ktoś mi pomoże. Otóż chce zrobić mojemu chłopakowi niespodzianke i kupiłam sobie pas do poączoch tylko że problem polega na tym, że zawsze myślałam że zapina sie je na jakieś zatrzaski, dopiero w domu zauważyłam że tak nie jest i nie wiem jak zamocować go do poączoch. Może jest ktoś kto jest w stanie mi to wytłumaczyć?

5 lata, 1 miesiąc temu #78541

• bobi
  • Świeżaczek
poączochy sa super seksi a w dodatku wygodne
nie pocisz sie i nie widac jak np rajstopy ze sie koncza na pasie
a no i chlopakowi sie na pewno spodobaja hehehhe moj misiak je uwielbia

5 lata, 1 miesiąc temu #78542

chyba żadna osoba z tego forum nie nosi poączoch:P Ja się też właśnie zastanawaiam nad kupnem poączoch, bo nie wiem czy rajstopy nie będą mi się odznaczać pod sukienką na studniówce:/ Nigdy nie nosiłam takiego czegoś i trochę się boje, że będą mi zjeżdzać z nogi, choć podobno są tzn poączochy samonośne, które się trzymją nogi... I tak ogólnie to obawaim się, że będę się w nich źle czuć, chyba sobie kupię i pochodzę w nich po domu, żeby się przekonać jakie to uczucie:P
Bierz życie takim, jakie jest,
I zmieniaj je i ciągle walcz, przed siebie idź.

5 lata, 1 miesiąc temu #78543

• Karusia
  • Przyspawany
motylekkk, a nie latwiej przymierzyc pod sukienke te rajstopy;)? Jesli beda pasowaly, problem z glowy:).
::Ładnej kobiecie do twarzy z pięknym grzeszkiem::

5 lata, 1 miesiąc temu #78544

• Idat
  • Zakorzeniony
  • Podobno jestem pozytywnie zakręcona :)
ja nosze poączochy ) od kiedy po raz pierwszy je wypróbowałam, to nie moge z nich zrezygnować. Tylko ze ja nie nosze takich z pasem, bo to troche mniej wygodne moim zdaniem (z tego co wiem pas powinien miec takie paseczi z klamerka na koncu, cos jak spinacz do prania, do ktorej przyczepia sie ponczoche) tylko właśnie samonośne. maja takie silikonowe paski po wewnętrznej stronie koronki, dzięki czemu "przyklejają się" do uda i nie zsuwają. na początku miałam troche wrazenie, że mam goła pupę, ale szybko mineło
Krucha jak wafelek...
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.53 sekundy
You are here: Home | Forum