lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

MĘŻCZYZNA i jego wygląd
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: MĘŻCZYZNA i jego wygląd

MĘŻCZYZNA i jego wygląd 6 lata, 7 mies. temu #4354

• madzik55
A ja ma takie pytanko na rozluznienie! hehe!wasz ideal facet!uwaga tylko o wyglad mi chodzi!!!]bo tu mozna mowic duzo o cechach wewn i przymiotach ducha i umyslu:) skupmy sie na fizycznosci! ja np.zawsze chcialam miec slicznego bruneta z ciemna karnacja!i w sumie 2 facetow takich mialam!a teraz.. teraz mam najcudniejszego blondasa o niebieskich oczach:D ale ma dosc ciema cere i sliczna taka brazowawa brodke:) A moje qmpele jak mnie z blodynem zobaczyly to normalnie uwierzyc nie mogly heheh!aha,i dla mnie facet musi byc koniecznie wysoki tak ze 180 cm.przynajmniej,ladnie zbudowany-harmonijnie po prostu!i zeby mial szeroki sliczne ramiona!i taki kociak mi sie tafil:))) a wy laski jak tam??bo bardzo czesto mam swoj ideal a zakochujemy sie w zupelnie innych facetach!

w ramach ostrzeżenia. temat o cechach wymarzonego partnera mamy w dziale sercowym. tutaj [pogrubiłam] piszemy tylko o fizyczności. wszystkie odstępstwa będą kasowane lub post edytowany- magdolec

6 lata, 7 mies. temu #37893

• L_girl
  • Szarak
Ja na urodę zbytnio nie patrzę, ale trafił mi się ideał i narazie tak zostanie Brunet, ciemna karnacja, ciemno- brązowe oczy. Wysoki 190 cm i nie chudy tylko w sam raz..
Pozdrawiam L.
Żyj kolorowo

6 lata, 7 mies. temu #37894

• Kaikiii
Lubię opalone ciałko;) ciemne włoski postawione na żelu, ale w taki sposób żeby pasowały do reszty. Uwielbiam wysokich meżczyzn, dobrze zbudowanych, ale nie koksów:D ciemne oczy, najlepiej brązowe. zadbane dłonie, czyste paznokcie. Przede wszystkim zdrowe i ładne zęby:) Lubię gdy facet dba o siebie. Bo co prawda nie ma ideałów ale o to co dała natura można dbac i lekko korygowac:)
Jednak.... fajnie miec super faceta, z drugiej strony trzeba go pilnować;) bo inne samice też widzą jaki on jest super;)

6 lata, 7 mies. temu #37895

• monada
  • Wkręcony
dla mnie najbardziej seksowną częścią ciała faceta jest.....mózg
bez niego nawet najpiękniejszy facet jest kiepściutki!

6 lata, 7 mies. temu #37896

• Hanky
madzik55 napisał:
bo bardzo czesto mam swoj ideal a zakochujemy sie w zupelnie innych facetach!

No, właśnie u mnie tak było. Podobnie jak wielu dziewczyn mój ideał, to typowy Hiszpan. A wyszłam za mąż za blondyna o niebieskich oczach, nie za wysokiego, "misiowatego" (czyli z brzuszkiem) . Jak juz się kogoś pokocha, to nieważne jest, jak ten ktoś wygląda. Owszem cały czas podoba mi się Latynoski typ faceta, ale w domu mam innego, którego kocham. ;-P

6 lata, 6 mies. temu #37897

• sweet_lollipop
Ja od zawsze marzyłam o słodkim blondynku z zalotnym spojrzeniem I chyba mam w życiu szćżęscie )) Moje kochanie ma blond włoski, niebieskie oczka, ciemną karnacje, jest wysoki - ma 190 cm wzrostu, dobrze zbudowany; dba o siebie, chodzi na siłownie. Ciesze sie ze mam go przy sobie i nie wymienie go na "lepszy model" bo dla mnie to wlaśnie On jest idealny =) choć mówią ze ideałów nie ma * .... a podem jeszcze jeden przykład ze facet mojej siostry zawsze mówil ze bedzie miał długowłosą blondynke o niebeiskich oczkach za swoją dzieffczynke i co :>...chodzi z moją siostrą która ma króciutkie ciemne brązowe włoski, brazowe oczka ale i tak wygladają na szczęśliwych *
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.73 sekundy
You are here: Home | Forum