lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

KOSMETYKI - różnych firm
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: KOSMETYKI - różnych firm

KOSMETYKI - różnych firm 6 lata, 10 mies. temu #2644

• Kwiatuszek
  • Szarak
  • normalna czasami czasami nie normalna,głupeije jak kazdy z nas...
Czy ktoś używał kremu Vichy Normaderm??
Zastanawiam się czy go kupic(mam drobne problemy z cerą)a nie chcę wydać pieniędzy w błoto. Troche kosztuje u mnie ok. 70 zł
Jeżeli ktoś go używał niech poradzi czy warto.

jako, że w tym dziale pojawiło się kilka tematów mających na celu dyskusję tylko o wybranej marce/ produkcie to aby nie było bałaganu i bezcelowych tematów scaliłam to w jeden ogólny- magdolec

6 lata, 10 mies. temu #32116

• Katie
  • Szarak
70 zl? Drogo, u mnie jest tanszy.
Kupic jednak warto. Jest bardzo wydajny.
Toniku z tej serii nie polecam - chyba zawiera alkohol, a to niezbyt dobrze dziala na tlustawa cere, jeszcze bardziej mi sie swieci

W jakims temacie polecano krem Skrzypovita - rowniez polecam Posluchalam czyjejs rady, kupilam, przetestowalam i swietnie dziala. A kosztuje ok. 15 zl tylko.

6 lata, 9 mies. temu #32117

Ja używałam. Zużyłam dwa opakowania (ech, ta nadzieja!), ale stan skóry nieszczególnie się poprawił. Pozdrawiam!

6 lata, 9 mies. temu #32118

• magdolec
ile osób tyle opini. w moim otoczeniu krem jest dość popularny i uznany jako skuteczny. sama używałam bo cenie sobię firmę Vichy. jest ona znana a ze względu na działania lecznicze sprzedawana tylko w aptekach. moim zdaniem to dobra rekomendacja. owszem krem jest dość drogi ale na urodzie nie warto oszczędzać. co Ci radzę- znajdź gdziekolwiek jakieś próbki tego kremu np. w aptece i wypróbuj przez kilka dni. oczywiście efekty nie pojawią się od razu, miej to na uwadze. cóż mogę dodać, polecam.

6 lata, 9 mies. temu #32119

magdolec napisał:
jest ona znana a ze względu na działania lecznicze sprzedawana tylko w aptekach.

Ee, a moim zdaniem w przypadku Vichy (chociaż nie tylko, tak ma się sprawa z wieloma innymi firmami) to jest czysty marketing. Bo - wiadomo - to, co sprzedaje się tylko w aptekach automatycznie uznaje się za "selektywne", lepsze, a nawet lecznicze - "w koącu w aptekach sprzedają leki, więc krem Vichy, który chcę kupić, musi być lepszy od tych, które sprzedaje się w zwykłych drogeriach" - myśli sobie przeciętny Polak. Ja sądzę, że działanie lecznicze - jak sama nazwa wskazuje - mają tylko leki, a nie dermokosmetyki i to, że sprzedaje się je w aptekach, a nie np. w Sephorach wcale nie wpływa na ich jakość .

6 lata, 9 mies. temu #32120

• erica_kane
  • Tubylec
  • Może jeszcze w dwóch słowach? Kasia-zmieściłam sie nawet w jednym ;)
Polecam Miałam , stosowałam , podziałało....Gdzy już malutko mi zostało smarowałam miejscowo i faktycznie działała tak jak miało...Do rad udzielanych przez nas trzeba mieć dysytans , bo ile jest tu dziewczyn, tyle jest cer i rekacji na skład chemiczny.
Jednej może pomóc , kolejnej przyniesie niepożądane efekty a trzeciej tylko złudną nadzieję.
Nie ma już przyszłości,ale jest nadzieja,rodzi się w krzyku,a w ciszy umiera.
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.56 sekundy
You are here: Home | Forum