lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

MAKIJAŻ - problemy
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: MAKIJAŻ - problemy

MAKIJAŻ - problemy 6 lata, 9 mies. temu #2551

• kacha
  • Świeżaczek
Cześć dziewczyny, mam taki problemik wiem że dla niektórych z was to błahostka, ale poradźcie mi , za bardzo nie umiem sie malować nie wiem jak dobrać kolory w czym mi bedzie dobrze no i zatuszować mankamenty urody, może gdzieś mam się udać żeby mi pokazano jak to robić. Proszę o pomoc.

6 lata, 9 mies. temu #31797

• karlen
oczywiscie mozesz pojsc do kosmetyczki i sie jej poradzic ale rownie dobrze mozesz poszukac czegos na ten temat w czytelni albo na innych stronach internetowych

6 lata, 9 mies. temu #31798

• magdolec
po pierwsze: prasa, internet, lekka;] (znajdziesz tam sporo ciekawych porad). naprawdę w mediach jest masa informacji na temat doboru kolorów, technik. owszem, wszystko trzeba potem wyćwiczyć, ale to przychodzi z czasem. praktyka czyni mistrza;] zawsze możesz umówić się z koleżanką na próby makijażu. po drugie: oprocz kosmetyczki, którą polecała karlen proponuje wyszukać czegoś takiego jak bezpłatne 'kursy' makijażu. z tego co widzę, często oranizowane są w centrach handlowych. może podpatrzeć co i jak, ale też sprawdzić na sobie. powodzenia;]

6 lata, 9 mies. temu #31799

• Lekka
  • Moderator
Kacha ... jeżeli napiszesz mi jak wyglądasz , tzn. kolor włosów, oczu, cerę(czy masz piegi itp.) to może Ci pomogę. Trochę czytałam na ten temat, podpytywałam się i mogłabym np. doradzić Ci w jakich kolorach będzie Ci dobrze. Czy to jakieś żywe, nasycone barwy, a może złamane szarością, albo pastelowe. To samo tyczy się makijażu. Napisz jakie masz oczy ... małe, duże, nisko osadzone brwi ...
Tylko, że wiesz ... ja mogę się pomylić. Najlepiej zapytać się jakiegoś specjalisty. Przejrzeć prasę kobiecą, czy poszukać w necie. Czasami w TV są specjalne programy.
koniecznie wpiszcie się w tym temacie! >

6 lata, 9 mies. temu #31800

• magdolec
jak się lekka deklaruje to ja też;] oprócz oczu napisz też kształ twarzy (modeluje się go potem np. różem) oraz kształt ust (tutaj korekty dokonuje min. kontrówka). jak już zbierzemy informacje to spokojnie dział porad tu powstanie;]

6 lata, 8 mies. temu #31801

• rewela
  • Wkręcony
  • Kto mnie zna ten wie... :)
Chciałabym poprosić Was o rade... Moje oczka maja troszkę dziwny kształt- są tak jakby ukośne w dół i nie wiem co mam z nimi zrobić bo mi sie takie nie podobaja. Wydaje mi sie, że kiedys takie nie były. Co mam z nimi robić? Jak malować?
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.51 sekundy
You are here: Home | Forum