lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

<font color=red> REGULAMIN </font>
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: <font color=red> REGULAMIN </font>

<font color=red> REGULAMIN </font> 3 lata, 8 mies. temu #13775

• alexiss
  • Przyspawany
Opiekunami działu są alexiss i marcelina

Aby nasza współpraca układała się dobrze i bezkonfliktowo proszę o przestrzeganie poniższego regulaminu.

Zabronione jest:

1. Zakładanie nowych tematów, jeśli istnieje temat o podobnej tematyce (po prostu zamieszczamy w nim swój post)

2. Dublowanie (czyli powielanie) tego samego postu czy tematu w jednym bądź kilku działach.

3. Pisanie postów niezgodnych z tematem (oj tam, małe odstępstwa od tej reguły mogę dopuścić

4. Pisanie postów tzw. jednolinijkowców (typu 'zgadzam się z tobą', 'dziękuję za pomoc'). Post jednolinijkowy, ale treściwy jest dopuszczalny.

5. Czatowanie na forum. Prywatne rozmowy proszę przeprowadzać na służacych do tego komunikatorach.

6. Nie zgłaszamy do usunięcia postów w celu przyspieszenia odpowiedzi. Nic to nie da.

7. Kopiowanie artykułow z internetu. Można zamieścić link lub wkleić fragment podając przy tym źródło!

8. Wklejanie linków do stron, na których znajduje się inne forum (=reklama).

9. Wszelkiego rodzaju reklama - jest PŁATNA !

10. Handlowanie lekami.

11. Używanie wulgarnych słów, obrażanie userów i moderatorów.

12. Pisanie boldem (pogrubioną czcionką oraz WIELKIEMI LITERAMI.

13. Zamieszczanie w postach adresów do swoich blogów (w tym celu stworzona zostałą legitymacja!).

14. Zamieszczanie w postach wszelkich ozdobników - zdjęć (nie związanych z treścią postu), obrazków, suwaków (wklejamy JEDEN ozdobnik do sygnatury)
I oczy wilgotne,
i serce samotne,
i nie wiem, co robić dalej.
Ja chciałbym gdzieś w lesie
(a niech mnie rozniesie!) -
umrzeć z żalu.
Temat został zablokowany.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.39 sekundy
You are here: Home | Forum