lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Makijaż permanentny
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Makijaż permanentny

Makijaż permanentny 1 rok, 5 mies. temu #114256

• Niebo
  • Świeżaczek
Co sądzicie o makijażu permanentnym? Mi się wydaje bardzo wygodnym rozwiązaniem i chciałabym sobie zrobić kreski na powiekach. Może któraś z dziewczyn na tym forum ma taki makijaż? Chciałabym się dowiedzieć czy to bardzo boli, bo znalazłam już nawet miejsce gdzie jest promocja, ale trochę się boje.

Odp: Makijaż permanentny 1 rok, 5 mies. temu #114262

• Reese
  • Administrator
  • Bloody Root
Wygoda może to jakaś i jest, ale kreski na powiekach? A jak będziesz potem aplikować cień?
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Odp: Makijaż permanentny 1 rok, 5 mies. temu #114265

• Lostra
  • Świeżaczek
Normalnie, to przecież w niczym nie przeszkadza. Moja koleżanka zrobiła sobie kreski na powiekach i czuje się z tym świetnie. Co do tego czy to boli czy nie to zdania są podzielone. Myślę,że to indywidualna sprawa . Na pewno przy takim makijażu stosuje się znieczulenie( chyba zawsze). Jedyne czego tak naprawdę możesz się bać to to,że ktoś po prostu spaprze ci ten makijaż:) Dlatego dokładnie "zbadaj" miejsce w którym chcesz go wykonać. Ja słyszałam pozytywne opinie o Instytucie Urody New Look w Warszawie, może ci się przyda. Tyle wiem:) Nurtuje mnie natomiast inna kwesta, mianowicie czy istnieje możliwość,że podczas wykonywania takiego makijażu dostanie się jakiegoś mega uczulenia? Można to jakoś sprawdzić?

Odp: Makijaż permanentny 1 rok, 5 mies. temu #114269

• Reese
  • Administrator
  • Bloody Root
Nie widzę nic normalnego w nakładaniu cieni na kreskę, którą z tej okazji trzeba będzie poprawiać. No chyba, ze Ciebie zadowala efekt uzyskany po przykryciu jej cieniem. Poza tym jedna rzecz czuć się z czymś dobrze, a druga - wyglądać.
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Odp: Makijaż permanentny 1 rok temu #115102

Też myślę o makijażu trwałym. Znajoma linergistka z Elite zachęciła mnie, bo to wygoda i rano więcej czasu dla siebie. Więc pewnie niedługo do niej się zgłoszę:)

Odp: Makijaż permanentny 10 mies., 3 tyg. temu #115437

• Mal
  • Szarak
Nie mam potrzeby robienia takiego makijażu bo mam ciemną oprawę oka i bez makijażu też nie straszę.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.53 sekundy
You are here: Home | Forum