lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

cellulit
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: cellulit

cellulit 1 rok, 7 mies. temu #113916

• kika75
  • Zablokowany
cellulit zmora wszystkich kobiet ja ćwicze stosuje diete 1000 calorii i stosuje koncentrat wyszczuplający na noc mary cohr...efekty są ale ale mnóstwo wyrzeczeń mnie to kosztuje co wy robicie by pozbyć się celulitusu i co stosujecie by wasze ciało było piękne???????

Odp: cellulit 1 rok, 5 mies. temu #114267

• Lostra
  • Świeżaczek
To może miałaś cellulit w początkowym stadium:) Nie ma co się oszukiwać, jeśli twoje ciało jest podziurkowane niczym gąbka to zwykłe kremy, masaże, ćwiczenia nie pomogą:) Trzeba sięgnąć po bardziej skuteczne metody w gabinetach kosmetycznych. Bardzo dużą popularnością cieszy się zabieg Lipo Shock, to rozbijania tkanki tłuszczowej i "pomarańczowe skórki" używa się fal dźwiękowych. Niestety nie wykonuje się tego zabiegu w wielu miejscach, w Warszawie na pewno w Amaya. Efekty są jednak zauważalne już po pierwszym zabiegu

Odp: cellulit 1 rok, 3 mies. temu #114512

• miszka85
  • Świeżaczek
Ja stosuję peelingi i masaże raz na jakiś czas taka szorstką rękawicą, oprócz tego stosuje też bardzo fajne serum antycellulitowe Mariza, bardzo dobrze się wchłania, a skóra jest napiete. Póki co nie zauwazyłam, żeby się nowy cellulit pojawil, więc jak dla mnie te zabiegi działają:) wklejam obrazek gdyby ktoś chaciał poszukać takiego serum w sklepie
Ten obraz jest ukryty dla gości. Zaloguj się lub zarejestruj aby go zobaczyć.

Odp: cellulit 1 rok, 3 mies. temu #114518

• Isska
  • Szarak
ja stosowałam kremy masaże i dało mi to średni efekt dlatego zastanawiam się nad jakimś zabiegiem co o tym sądzicie? póki co znalazłam jeden fajny np. www.medi-clinique.pl/nowosci_usuwanie_cellulitu.php

Odp: cellulit 1 rok, 3 mies. temu #114523

• press
  • Świeżaczek
hmm fajny zabieg opowiedz coś więcej ja też się zastanawiam nad czymś takim w szczególności że zima idzie i nie ma już tylu okazji do ruchu itp

Odp: cellulit 1 rok, 3 mies. temu #114531

• Isska
  • Szarak
Przede wszystkim to na co zwróciłam uwagę to to, że stosują urządzenie umożliwiające nieinwazyjna technologię rezonansu ultradźwiękowego. słowem zadnego nacinania etc etc i w zaleznosci od ilosci cellulitu wszystko jest dobierane indywidualne.. No i prócz tego ze cellulitu mniej to i tkanki tłuiszczowej czym chyba żadna kobieta nie pogardzi Skóra jest gładka i medeluje się sylwetkę.
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.52 sekundy
You are here: Home | Forum