lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Zabieg czekoladowy na ciało
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Zabieg czekoladowy na ciało

Zabieg czekoladowy na ciało 1 rok, 7 mies. temu #113914

• kika75
  • Zablokowany
będąc na depilacji laserowej w salonie czytałam że ten salon wykonuje zabieg czekoladowy na ciało ma on działanie relaksujące czy ktoś z was robił sobie taki zabieg???

Odp: Zabieg czekoladowy na ciało 1 rok, 5 mies. temu #114301

• syrek
  • Świeżaczek
Nie robiłam jeszcze takiego zabiegu ale brzmi przepysznie. Zresztą wygląda to całkiem zachęcająco pl-pl.facebook.com/notes/beauty-homecare/zimno-powrot-do-pracy-znowu-stres-przedluz-wakacje-i-zorganizuj-sobie-chocolate-/156818054328750 czytałam,że czekolada ma zbawienny wpływ na wygląd skóry, w cudowny sposób odżywia skórę. Szkoda ,że takich właściwości nie ma jedna tabliczka czekolady spożywana dziennie:(

Odp: Zabieg czekoladowy na ciało 1 rok, 5 mies. temu #114348

Ja tez nie robiłam. Mam nadzieje, ze któregos dnia będzie mi dane. Moze niech napiszą te osoby, które są juz po zabiegu? Jak cenowo wychodzi? I czy to fajny zabieg?
reklama jest płatna

Odp: Zabieg czekoladowy na ciało 9 mies., 2 tyg. temu #115606

• lydiee
  • Szarak
Moja koleżanka po takim zabiegu czuła się świetnie, co prawda taka jednorazowa przygoda z czekoladą to trochę mało, ale na pewno pielęgnuje i odświeża skórę, poza tym działa bardzo relaksująco A ja zastanawiam się nad zabiegiem podobnego typu - chodzi mi o winoterapię. Stosowałyście kiedyś albo znacie czyjeś wrażenia? W Polsce wino w kosmetyce nie jest jeszcze zbyt popularne, wiem, że kompleksowe zabiegi oferuje spa przy Hotelu Głęboczek, ale może jeszcze gdzieś indziej mogłabym z nich korzystać?

Odp: Zabieg czekoladowy na ciało 8 mies. temu #115812

• dommi
  • Szarak
Winoterapie to sobie niektóre osoby robią same we własnej wannie hehe

A co do czekoladowych zabiegów na ciało.. na pewno uczta dla zmysłów no i oczywiście ciała

Odp: Zabieg czekoladowy na ciało 7 mies., 1 tydzień temu #115899

• Kahla
  • Wkręcony
A te winoterapie to niby jak stosują? co?
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.53 sekundy
You are here: Home | Forum