lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Nowy styl na wiosnę
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Nowy styl na wiosnę

Nowy styl na wiosnę 1 rok, 10 mies. temu #113639

Jakie macie pomysły na odświeżenie wyglądu na wiosnę? Ja właśnie pierwszy raz wybieram się do wizażystki (jest spotkanie w ramach promocji w salonie Nissana na Puławskiej w Warszawie, gościnnie pojawi się pani z Douglasa).. zaryzykuję, ale chyba warto?

Odp: Nowy styl na wiosnę 1 rok, 10 mies. temu #113640

• Reese
  • Administrator
  • Bloody Root
Skróciłam włosy, zrobiłam sobie grzywkę, przedłużyłam i zagęściłam rzęsy. Obyło się bez wizażystki. Jestem zadowolona.
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Odp: Nowy styl na wiosnę 1 rok, 10 mies. temu #113642

Brawo! Ja grzywkę też już mam za sobą. Zagęszczanie rzęs, mogłabyś napisać na ten temat coś więcej? To chyba dla mnie nowy temat. Z wizażystką zaszaleję, bo akurat mam wolną chwilę w środę, a w tym przypadku to nic nie kosztuje, hi hi

Odp: Nowy styl na wiosnę 1 rok, 10 mies. temu #113644

• Reese
  • Administrator
  • Bloody Root
Wybrałam się na metodę przedłużania 1:1. Polega ona na doklejeniu sztucznej rzęsy (czarna, długa, grubaśna) do naturalnej. Efekt w dużej mierze zależy od ilości swoich rzęs i tego, czy prosto rosną. Ja jestem bardzo zadowolona, bo są efektowne, a malować ich już nie muszę. Leżałam 4 godziny.

Odp: Nowy styl na wiosnę 1 rok, 10 mies. temu #113647

To bezpieczne dla osób, które noszą soczewki? Bo już zaczęłam marzyć o takich rzęsiskach, poczytam dziś więcej, kiedy znajdę chwilę. dziękuję!

Odp: Nowy styl na wiosnę 1 rok, 10 mies. temu #113648

• Reese
  • Administrator
  • Bloody Root
Na czas przyklejania zdejmij soczewki. Klej oka nie wyżre, więc spoko. Odklejacz również. No a potem i tak trzeba unikać środków, które by rozpuszczały klej, więc wg mnie nic się soczewce nie stanie.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.73 sekundy
You are here: Home | Forum