lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

PENIS, MOSZNA (i wszystkie męskie dolegliwości)
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: PENIS, MOSZNA (i wszystkie męskie dolegliwości)

PENIS, MOSZNA (i wszystkie męskie dolegliwości) 6 lata, 6 mies. temu #7547

Moj maly jest do bani!!! Zauwarzyken ba nim cos podobnego do stulejki, tylko to nie jest wokolo zolędzia, dylko wzdluz penisa. Nie wiem czy isc z tym do lekarza, powiedzcie co to moze byc i w czym mi to moze przeszkadzac, bo jak narazie to przeszkadza tylko w wygladzie. help!

Cenne informacje o prosakach znajdują się wpoście nr 207 - Fredka
Ostatnio zmieniany: 3 lata, 3 mies. temu przez Wanilia.

6 lata, 6 mies. temu #64190

• karolka
  • Świeżaczek
Pare dni temu kochałam sie ze swoim chłopakiem.Do domu wrócił późno bo koło 1:00 w nocy.Więc już sie nie podmywał,tylko poszedł spać.Na drugi dzieą pojechał z rodziną na wioske.Kiedy poszedł robić siku,ściągnął napletek i zobaczył,że z "główki"schodzi mu skórka.Powiedział,mi,że się łuszczyło,że nie boli go to,raczej swędzi.Co to może być???Pani doktor,bardzo prosze o odpowiedz bo on za żadne skarby nie chce iść do lekarza,a mi zalezy na tym,żęby wiedzieć co to jest!

6 lata, 6 mies. temu #64191

Wiem o co chodzi mniej więcej...jest to taka ranka czerwona jakby zadrapanie tak??Uważam,że powinnaś go zaciągnąć siłą do lekarza!!A co będzie jeśli się okaże,że któreś z was jest na coś chore??Z miiejsca i partner/partnerka się zaraża.Bądź uparta i powiedz dla niego,że Ty też pójdziesz sobie badania porobić...może to mu doda otuchy??

6 lata, 6 mies. temu #64192

• karlen
nie ona nie pisze o zadnej rance tylko o schodzacej skorce to moga byc odparzenia od goraca bo teraz sa takie upaly moj facet tez ma takie cos a na pewno jest zdrowy niech sprobuje sobie to posmarowac jakims nawilzajacym kremem a jakby nie zeszlo to dopiero wtedy zaciagnij go do lekarza....pozdrawiam

6 lata, 6 mies. temu #64193

• anonim
  • Świeżaczek
ale to może być też grzybica, nie wydaje mi się by to było od gorąca, no ale może się mylę w każdym bądź razie może niech najpierw spróbuje z tym kremem. No ale jak swędzi? lepiej chyba byście poszli oboje do lekarza, na serio!

6 lata, 6 mies. temu #64194

• Misiaq
  • Świeżaczek
  • Naughty Bear
Niema sie czym przejmowac Faceci czasem juz tak maja.
Bear. Teddy Bear
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.55 sekundy
You are here: Home | Forum