lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

GUZKI I KROSTKI
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: GUZKI I KROSTKI

GUZKI I KROSTKI 6 lata, 11 mies. temu #5287

• Wanilia
  • Moderator
  • :)
Wszystko o guzkach i krostkach, które pojawiają się w okolicach intymnych.

Posprzątane - Wanilia
Ten obraz jest ukryty dla gości. Zaloguj się lub zarejestruj aby go zobaczyć.

"Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy!" - Stanisław Jerzy Lec
Ostatnio zmieniany: 3 lata, 3 mies. temu przez Wanilia.

6 lata, 11 mies. temu #49146

• tajema
  • Szarak
Jakieś 2 lata temu pojawił się guzek na wzgórku łonowym, potem zniknął i pojawił się nowy na wardze sromowej koło węzłów chłonnych. Po jakimś tygodniu znowu zszedł. I tak było przez jakieś dwa miesiące. Po jednym guzku, który jak jeden znikał to pojawiał się następny w innym miejscu ale zawsze . A potem było jakieś pół roku przerwy bez żadnych guzków. I potem znowu się zaczęły pojawiać. Tym razem przy dotyku zaczely bolec i mialy ciemniejszy kolor niz reszta skory. Mialam to przez jakis rok. I mi zniknely znowu. Teraz nie mam i nie chce zeby wracalo. W ogole nie mam pojecia z czego to moze byc. Nigdy nie wspolzylam jeszcze z nikim.
Życie czarno białe - bez kompromisów.

6 lata, 11 mies. temu #49147

Nie wiem-trudno mi wyobrazić jak wyglądał, ale mam wrazenie że było to zapalenie okołomieszkowe -prawdopodobnie po depilacji. najlepiej jednak pokazać specjaliscie- ginekologowi lub dermatologowi

6 lata, 11 mies. temu #49148

• anonim
  • Świeżaczek
po depilacji? ee.. a jesli sie depilacji nie robilo wtedy? (tylko zarosnietym chodzilo ) poza tym te guzki to to takie jak paznokiec u malego palca byl. nie bylo to nic malego tylko calkiem spore

6 lata, 11 mies. temu #49149

• anonim
  • Świeżaczek
Miałam to samo i szukałam porad na innych stronach... Dziewczyny pisałay ze również miały guzka który po jakimś czasie zazwyczaj po tygodniu znikał. U mnie było to samo pojawił się guzek, był bolesny, jednak dokładnie po 7 dniach zniknał i na razie sie nie pojawił. Takie guzki najczesciej pojawiają sie po przebytym przeziębieniu czy chorobie. Wydaje mi sie że to może byc jakieś powiekszone naczyąko limfatyczne czy coś. Jeśli taki guzek by nie znikał dosc długo należy isc do lekarza.

6 lata, 11 mies. temu #49150

czasem moga to być powiększone węzełki chłonne, ale takie zapalenia okołomieszkowe mogą mieć średnice nawet do 1 cm
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.68 sekundy
You are here: Home | Forum