dziendobry prosze o pomoc.2tyg temu kochalam sie pierwszy raz z chlopakiem po paru dniach kochalismy sie znow. po pierwszym razie podczas oddawania moczu wyplynela zemnie gesta wydzielina przezroczysta:/ pozniej na moich majtkach pojawiala sie wydzielina koloru braz. biore tabletki antykoncepcyjne .od paru dni podczas oddawania moczu strasznie mnie boli wrecz szczypie a na koniec kapie jasnawa krew. uzylismy prezerwatywy moze mam na nie uczulenie?trwa to juz 2dzien strasznie mnie boli i wciaz czuje ze musze siusiu:( czym moze byc to spowodowane?powinnam isc chyba do lekarza?
tez mialam cos takiego nie pamietam jak to sie nazywalo tez zastanawialam sie ze to od prezerwatyw,jednak zbyt czeste uprawianie sexu oraz obcieranie moze powodowac to co masz takze strasznie mnie bolalo to jakies bakterie tak dzialaja.Ale nie przejmuj sie mi po tygodniu przeslo po prostu trzeba troche delikatniej i rzadziej a pozniej juz bedzie wszytko ok
obawiam sie,że moze to byc zapalenie cewki i pecherz moczowego- najlepiej wykonać badanie ogólne moczu i udac po poradę do lekarza rodzinnego lub ginekologa