lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

KORESPONDENCJA Z MODERATOREM
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: KORESPONDENCJA Z MODERATOREM

KORESPONDENCJA Z MODERATOREM 3 lata, 7 mies. temu #13840

• Wanilia
  • Moderator
  • :)
Czyli, pytania, uwagi związane z działem i z Moderatorami.
Ten obraz jest ukryty dla gości. Zaloguj się lub zarejestruj aby go zobaczyć.

"Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy!" - Stanisław Jerzy Lec

3 lata, 7 mies. temu #109623

Witam mozna juz wykasowac moj post z tego dzialu. Mam nadzieje ze tym razem wybralam odpowiedni, Pozdrawiam:)

3 lata, 6 mies. temu #109624

• AgatkaZ
  • Świeżaczek
Dlaczego wykasowane moje posty ???? Czy w koncu trafilam na odpowiednie miejsce zeby zapytac?????Myslalam ze to forum jest po to zeby pomoc ludziom ktorzy maja jakies pytania a widze ze chodzi tylko o to zeby pisac byle co byle w odpowiednim miejscu. A jak sie nie spodoba to mozna wywalic post i po klopocie. No trudno poszukam innego forum zeby mi ktos odpowiedzial na moje pytania!!! Zaznaczam ze napisalam swoje WAZNE pytanie w odpowiednim miejscu! Pozdrawiam

3 lata, 6 mies. temu #109625

• Wanilia
  • Moderator
  • :)
Nie pamiętam, czego dotyczył Twój post, a jeśli został skasowany, to zapewne przekierowałam Cię we właściwy dział lub temat.

Niestety na forum nie wyznajemy zasady, "byle jak, byle gdzie", wiem, że niektórym wszystko jedno gdzie coś napiszą, mnie jednak nie. Zerknij do Regulaminu, a dowiesz się wszystkiego.

Życzę Ci powodzenia w szukaniu forum, które spełni Twoje oczekiwania, chodź ja na Twoim miejscu poszłabym po prostu do lekarza.
Ten obraz jest ukryty dla gości. Zaloguj się lub zarejestruj aby go zobaczyć.

"Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy!" - Stanisław Jerzy Lec

Odp: KORESPONDENCJA Z MODERATOREM 2 lata, 2 mies. temu #112811

witam! Mam problem. Uprawiałam z moim chłopakiem stosunek przerywany około 8 dni po miesiączce. Teraz okres spóźnia mi się 3dni. Oprócz tego z pochwy wydziela mi się biała wydzielina, która po wyschnięciu jest żółta. Czy to normalne zjawisko?? Czy mogę być w ciąży? Proszę o szybka odpowiedź.

Odp: KORESPONDENCJA Z MODERATOREM 2 lata, 2 mies. temu #112817

• alexiss
  • Przyspawany
A z regulaminem i spisem tematów to nie łaska się zapoznać?

Dopisz się, proszę tutaj:

lekka.pl/forum/zapytaj-specjaliste/ciaza-i-porod/czy-jestem-w-ciazy-cz-7/page-18.html#112720
I oczy wilgotne,
i serce samotne,
i nie wiem, co robić dalej.
Ja chciałbym gdzieś w lesie
(a niech mnie rozniesie!) -
umrzeć z żalu.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.62 sekundy
You are here: Home | Forum