Witam!Mam pewien problem i proszę o pomoc. Moze zaczne od początku. Jakis czas temu wykryto u mnie nadżerke, lekarz powiedział, że jest dosc duza wiec usunal ja laserem (badanie cytolog przed zabiegiem po wybraniu gynalginu - II grupa); wczesniej przez 2 tyg bralam gynalgin. Po zabiegu jakies 4-5 dni okazalo sie ze mam zapalenie przydatków;dostalam Doksycykline (po ktorej zle sie czulam ale wybralam do konca) i dalej bralam gynalgin. Na wizycie kontrolnej lekarz powiedzial ze szyjka macicy goi sie dobrze, zapalenia przydatków juz nie ma, ale widzi lekkie zapalenie na szyjce. Poniewaz mialam lekkie pobolewanie brzucha, swedzenie pochwy i czsete parcie na mocz zwlaszcza w nocy z uczuciem niepelnego wyproznienia (pewnie to grzybica, ale nie wiem czy tylko pochwy, moze tez ukadu pokarmowego po Doksycyklinie??), przepisla mi Flumycon (5tabl - 1 tabl dziennie) i dopochwowo Betadine (1 tabl na noc). Bo tych lekach (podejrzewam że po Betadine) czulam scisk w gardle (domyslam sie ze to tarczyca), mialam kolatanie serca i zrobilam sie nerwowa. Nigdy nie mialam problemów z tarczyca, przynajmniej nie odczywalam takich dolegliwości. Teraz wybralam 10 tabl Betadine, grzybica chyba nadal jest, ale co najbardziej niepokojące, to to że dostalam miesiączke 18 dnia od ostatniej!Tak mi sie wydaje że to miesiączka, dzis jest pierwszy dzieą krwawienia, wyglada to na miesiączke, choc brzuch mnie nie boli jak zazwyczaj w pierwszy dzien. Dotychczas miesiączkowałam regularnie tj. ok 30 dni nawet po zabiegu usunięcia nadżerki i po braniu Doksycykliny; tylko teraz tak sie skrocila. Nie wiem czy to moze byc powodem brania Betadiny, ktora wywyołuje objawy nadczynności tarczycy i to wpłynęło na wczesniejszą miesiączkę?? (a może to jakieś krawienie niezwiązane z miesiączką?) Jesli tak jest, to czy po odstawieniu wszystko wróci do normy i po jakim czasie?Co powinnam zrobić w takim przypadku? Porszę też o poradę jak leczyć grzybicę?Bardzo proszę o pomoc, męczę sie z tym wszystkim juz 2 miesiąc i juz nie pamietam jak to jest czuc sie normalnie.