lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Czy jestem w ciąży? cz. 7
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: Czy jestem w ciąży? cz. 7

Czy jestem w ciąży? cz. 7 4 lata, 6 mies. temu #12753

• Wanilia
  • Moderator
  • :)
W tym temacie możecie zadawać pytania o możliwość ew zajścia w ciążę.

Jeśli któraś z Was chce opisać swoją sytuację "podbramkową", z której udało się wyjść obronną ręką może to zrobić TUTAJ
Ten obraz jest ukryty dla gości. Zaloguj się lub zarejestruj aby go zobaczyć.

"Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy!" - Stanisław Jerzy Lec
Ostatnio zmieniany: 3 lata, 4 mies. temu przez Wanilia.

4 lata, 6 mies. temu #99651

• patib2
  • Świeżaczek
Mam takie pytanie. Bylam na obozie w grecji.Na dyskotece ktos dolal mi cos do drinka. nastepnie wycignal na plaze i wrzucil do morza, gdzie zaczal rozbierac.Z tego co pamietam nie dawalam sie i szarpalam sie z nim.Nastepnie przybiegli moi znajomi i mnie wycigneli. Boje sie jednak ze moge czegos nie pamietac, lecz wczesniej tego dnia dostalam okres i mialam zalozonego tampona, a kiedy wrocilam do hotelu tampon nadal byl na swoim miejscu. Czy tampon moze byc gwarancja, ze ten chlopak nie zrobil mi nic powaznego.Bardzo prosze o odp.Pozdrawiam

4 lata, 6 mies. temu #99652

• Reese
  • Administrator
  • Bloody Root
Seks z tamponem jest mało możliwy, jednak niestety niektórym się jakoś udaje. :/ Ale nie wiem, czy z wyrywającą się dziewczyną dałby ktoś radę, jeszcze w wodzie...Z kolei prawdopodobieństwo wyjęcia tamponu, zrobienia co chciał i ponownego włożenia jest zerowe. Przypuszczalnie znajomi zdążyli na czas, seksu nie było, więc tym bardziej ciąży. Szkoda, że nie przebadałaś się od razu.
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

4 lata, 6 mies. temu #99653

• capris
  • Świeżaczek
Kochalam sie dzis z moim chlopakiem i pekla nam guma! Co prawda ptak byl we mnie ze 2 sekundy i do pelnego wytrysku nie doszlo, ale cos tam pewnie bylo bo kochalismy sie juz dosc dlugo. Jest to siodmy dzien mojego cyklu, wiec to niby bezpieczny dzien (czuje kiedy mam owulacje - bylo to najwczesniej w 12 dniu, ostatnio w 20). Ale moj chlopak strasznie sie denerwuje, a przez to ja tez troche. On proponuje mi postinor... Powiedzcie mi prosze co zrobic, za pare dni moze byc za pozno:/

4 lata, 6 mies. temu #99654

• Reese
  • Administrator
  • Bloody Root
Posłuchać chłopaka!! Sama nazwałaś ten dzień "niby" bezpiecznym. Polegać na wyczuwaniu owulacji? A co to za metoda?
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

4 lata, 6 mies. temu #99655

• liwia
  • Szarak
Sluchajcie dziewczyny sytuacja wyglada tak: wspolrzylam w plodnym dniu ale zabezpieczylam sie prezerwarywa (nie pekala ani sie nie zsunela, byla dobrej jakosci i nieprzeterminowana) dzisiaj mam 19 dzien cyklu i na majtkach pojawila mi sie malenka brazowa plamka (oby nie plamienie implantacyjne) nie mam innych objawow typu bol piersi czy inne.. jak myslicie jakie jest prawdopodobienstwo ciazy??

Zapoznaj się, proszę, z nowym regulaminem forum - Wani
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.54 sekundy
You are here: Home | Forum