lekka.pl

Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Ekspresy do kawy
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Ekspresy do kawy

Ekspresy do kawy 3 lata, 3 mies. temu #110460

• Wanilia
  • Moderator
  • :)
Kochani, przymierzam się do kupna ekspresu do kawy. Przeglądałam oferty w Internecie i ceny są obłędne. ;/ Nie stać mnie na zakup ekspresu, który kosztuje 2.000 ;/
Może Wy jesteście w stanie polecić mi sprawdzony "sprzęt" za stosunkowo małe pieniądze?
Ten obraz jest ukryty dla gości. Zaloguj się lub zarejestruj aby go zobaczyć.

"Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy!" - Stanisław Jerzy Lec

Odp: Ekspresy do kawy 3 lata, 3 mies. temu #110462

• Reese
  • Administrator
  • Bloody Root
Z ekspresem jak z suszarką do włosów - możesz kupić za 15 zł, możesz za 200 zł. Jeśli decydujesz się na za 15 zł, rezygnujesz z jakości. Proste.
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Odp: Ekspresy do kawy 3 lata, 3 mies. temu #110463

• Adie
  • Świeżaczek
Coś w tym jest co koleżanka napisała - mniejsza cena, gorsza jakość ;]

Szkoda, że nie napisałaś jaką kwotę chciałabyś przeznaczyć na zakup takiego sprzętu. W każdym razie jeśli nie chcesz wydać dużo, a chcesz, by służył Ci w miarę długo wówczas zwróć uwagę na gwarancję, a dokładniej jej warunki.

Ja zainwestowałem w Saeco, ale jeśli chcesz wydać mniej pieniędzy to może rozglądnij się za Zelmerami na które trzeba wydać jakieś 300-400 zł

Powodzenia

Odp: Ekspresy do kawy 3 lata, 3 mies. temu #110491

• Wanilia
  • Moderator
  • :)
Dzięki

Myślę, że nie wydam na ekspres więcej niż 500 pln. Nie potrzebuję jakiegoś wypasionego sprzętu, po prostu chcę napić się dobrej kawy
Ten obraz jest ukryty dla gości. Zaloguj się lub zarejestruj aby go zobaczyć.

"Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy!" - Stanisław Jerzy Lec

Odp: Ekspresy do kawy 3 lata, 3 mies. temu #110493

• Reese
  • Administrator
  • Bloody Root
W tej cenie ful znajdziesz. Najlepiej wejść na Allegro i poczytać - opisy są stosunkowo dokładne, łatwo się dzięki temu na coś zdecydować.
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Odp: Ekspresy do kawy 3 lata, 3 mies. temu #110517

• anusik
  • Świeżaczek
Ja chyba z rok temu kupilam na allegro CLATRONICA. Wiem Wiem firma nie specjalna ale naprawde nie narzekam. Sprzet byl powystawowy czy jakos tam.

Ekspres full wypas. Mieli sam kawe. ja naciskam tylko jeden przycisk i kawa gotowa. Obsluga polega na wlaniu wody, wsypaniu ziarenek i od czasu do czasu wywaleniu zmielonej kawy ze zbiorniczka.

Kawa smakuje baaaaaardzo dobrze. Nawet z najgorszej ziarnistej wychodzi lepsza niż te mielone albo rozpuszczalne.

Polecam rewelka.

Wygoda jak nie wiem co a dalam za niego jakies 250 zł.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: Wanilia, annaoj, Reese, Magda M
Wygenerowano w 0.84 sekundy
You are here: Home | Forum